Nyheter

Nytt medlemstilbud innen bedriftshelsetjeneste

BHN har inngått en avtale med Grønn Jobb som gir våre medlemmer rabattert pris på bedriftshelsetjeneste og bistand med Miljøfyrtårn-sertifisering.

Vi har gleden av å introdusere Grønn Jobb, en landsdekkende bedriftshelsetjeneste (BHT) og totalleverandør innen HMS og arbeidsmiljø, som nå har tilbud på BHT og Miljøfyrtårn tilgjengelig for våre medlemsbedrifter til en rabattert pris.

 

Bedriftshelsetjeneste (BHT) 

Hos Grønn Jobb får medlemsbedrifter et godt og enkelt tilbud på grunnavtalen, som er tilpasset for mindre bedrifter for å dekke lovpålagt tilknytning til godkjent bedriftshelsetjeneste etter kravet fra Arbeidstilsynet. Som bedriftshelsetjeneste for tusenvis av håndverksbedrifter over hele Norge, kan man være trygg på å få den  hjelpen man trenger.  

 

Les mer og se medlemstilbudet her

 

 

Miljøfyrtårn 

Grønn Jobb har også godkjente miljøfyrtårnkonsulenter, og har hjulpet tusenvis av små og mellomstore bedrifter over hele Norge med Miljøfyrtårn-sertifisering. 

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifisering for bedrifter som ønsker å vise sitt samfunnsansvar og drive mer lønnsomt gjennom bærekraftig fokus. 

 

Bedrifter som er Miljøfyrtårn-sertifiserte, opplever ofte dette som et konkurransefortrinn, ved blant annet at miljøbevisste forbrukere og bedriftskunder verdsetter og foretrekker ofte å samarbeide med sertifiserte bedrifter. Sertifiserte bedrifter kan også bruke Miljøfyrtårn-logoen i markedsføringen sin. 

 

Les mer og se tilbudet her

 

13/06/2023