Aktuelt

Resultater i Tariffoppgjøret 2024

10. april kom partene til enighet i meklingen om ny Fellesoverenskomst for byggfag 2024-2026.

Les mer

Ikke sprett champagnen for tidlig Hagerup

Stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) hevder at regjeringen på nytt har snudd i kampen om Opplæringskontorene og at bedrifter og bransjeorganisasjoner kan starte feiringen. Denne omtalte «omkampen» som Hagerup nå hevder er vunnet, har så vidt startet.

Les mer

Bygghåndverksfagene mobiliserer for Håndverksløftet

Vi står i en tid der det å ta vare på og å sette i stand bygninger er avgjørende, og av historisk betydning for å ta vare på arven vår. Derfor er det viktig at kunnskap om bygningsvern og håndverksteknikker bevares og går i arv til nye generasjoner håndverkere.

Les mer

Vi følger lønnsoppgjøret

Forhandlingene på byggfagoverenskomsten starter 19. mars. Bygghåndverk Norge vil informere og veilede medlemmene under oppgjørets gang.

Les mer

Stortinget lytter til Bygghåndverk Norge

Det er gledelig at Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget hører på oss og ber regjeringen om å gi MVA-fritak for energisparetiltak boliger.

Les mer

Advarer mot omkamp om opplæringskontorenes posisjon

Bygghåndverk Norge har på vegne av sine medlemsorganisasjoner, samt Norske Murmestres Landsforening, svart på høring om Forskrift til ny opplæringslov.

Les mer

Lovforslag for offentlige anskaffelser mottas positivt av Bygghåndverk Norge

Bygghåndverk Norge (BHN) har avgitt høringssvar på Anskaffelsesutvalgets lovforslag for offentlige anskaffelser.

Les mer

Våre fagarbeidere trenger mer arbeid, - ikke mer permisjon

Bygghåndverk Norge var tydelige i sitt budskap til Arbeids- og sosialkomitèen på høring i Stortinget tirsdag 30. januar.

Les mer

Bankene i «pole position»

I bankpiloten «Tettpå boligkjøper» har BN Bank og Skatteetaten samarbeidet for å få bankkundene til å velge seriøse håndverkere når de skal pusse opp eller bygge på.

Les mer
1234

Les også vårt fagblad med bransjenyheter